Over Mij

Na mijn opleiding MEAO ben ik enige jaren werkzaam geweest bij een administratiekantoor waar ik het vak boekhouden in de praktijk geleerd heb. Daarna heb ik diverse functies bij verschillende bedrijven vervuld om zodoende een brede ervaring op te doen. Tevens heb ik toen de opleiding Hofam (Qualified Controller) gevolgd.

Na 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt, heb ik eind 2016 besloten mijn hart te volgen; ondernemers te gaan begeleiden als Parttime Controller. Met name als Business Controller maar ook als Financial Controller. Op deze manier kan ik meer toegevoegde waarde bieden aan de ondernemers.

Uit de Talenten Motivatie Analyse is gebleken dat ik met name hoog score op de onderdelen volharding, besluiten nemen, onafhankelijk denken & handelen, verantwoording & leiderschap, orde & structuur en consistentie.  Van nature uit ben ik erg resultaat- en doelgericht.

De laatste jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor de financiële-, project -, en salarisadministratie. Affiniteit met HR, Inkoop en ICT. Met name ervaring opgedaan in handelsbedrijven, productiebedrijven en transportbedrijven.

Meer informatie

ZOEKT U EEN CONTROLLER?

Contact Opnemen